Pientuotteet

Pientuotteita on valmiina ja ne saa heti ostettua varaston puitteissa. Tiedustelut ja tilaukset: sähköposti tai Facebook-viestit, ks. yhteystiedot. Hinnat ovat voimassa verstaalta noudettaessa, toimitus lisämaksusta.

Meditaatiojakkara

 

Yksijalkainen meditaatiojakkara koostuu kahdesta erillisestä osasta. Jalka- ja istuinosa liitetään toisiinsa käytön ajaksi, mutta kuljetetaan ja säilytetään irrotettuina. Kuvassa kootun jakkaran alla on toisen jakkaran osat. Pyöreämuotoinen jalka sallii pienen edestakaisen liikkeen ja siten istuimen kulman hakemisen sopivaksi omien mieltymysten mukaan.

Jakkara on kevyttä ja lämmintä tervaleppää. Jakkara on pintakäsittelemätön ja sen pinta patinoituu käytössä. Jos haluat, voit itse öljytä tai vahata jakkaran haluamallasi tavalla.

Mitat: Istuinosa 24 x 12,5 cm, korkeus noin 20 cm. Pakattuna 24 x 12,5 x 4,5 cm.

Hinta: 33 €. Muista puulajeista, erikoismitoilla tai asiakkaan materiaalista tuote voidaan valmistaa sopimuksen mukaan. Toimitus postipakettina alkaen 5 € / tilaus. Isot erät; pyydä tarjous.

Klapikannin

 

Linjakas klapikannin, jonka kuormaa kantavat liitokset on toteutettu mekaanisin muodoin ilman liimaa, nauloja tai ruuveja. Nauloja on käytetty ainoastaan estämään rakenteen purkautuminen.

Saatavilla eri puulajeissa. Rakenteensa puolesta kaikki kantimet käyvät märkiin tiloihin, mutta muut puulajit kuin tiikki voivat värjäytyä tai kärsiä lahovaurioista. Ulkotiloihin suositellaan tiikkiä. Tuotteet on vahattu, paitsi tiikkinen, joka on käsittelemätön. Kuvan tuote on vahattua saarnea.

Mitat: L 35 x S 30 x K 49 cm.

Hinnat:

  • tiikki 105 €
  • muut puulajit 85 €
 
Tiedustele verstaalta mistä puulajeista kanninta kulloinkin on varastossa. Varmimmin saatavilla ovat saarni, vaahtera ja tiikki, mutta voi olla myös erikoisuuksia. Toimitus alkaen 10 € / tilaus.